
450 gram mango (två paket fryst)
6 passionsfrukter
Skal och saft från 1 citron (börja med halva mängden saft och smaka av)
ev 1 matsked riven kokos
Skal och saft från 1 citron (börja med halva mängden saft och smaka av)
ev 1 matsked riven kokos
ev lite chili
0,5 dl vatten
350 gram socker
Lägg alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull och koka ganska kraftigt i ca 15-20 minuter.
Jag körde med mixerstaven på slutet för att få en lite jämnare marmelad.
Gör marmeladtestet och när marmeladen är klar hälls den upp i varma burkar. Jag brukar sätta brukarna i minst 10 minuter i 100 graders värme i ugnen för att vara säker på att de är helt rena.
Gör marmeladtestet och när marmeladen är klar hälls den upp i varma burkar. Jag brukar sätta brukarna i minst 10 minuter i 100 graders värme i ugnen för att vara säker på att de är helt rena.